Lustrumbijeenkomst van Buurtgezinnen.nl

Geplaatst op:

Buurtgezinnen.nl viert haar eerste lustrum: ‘Niet alleen het hart, ook de cijfers moeten kloppen’

Lustrumbijeenkomst van Buurtgezinnen.nl

Op 8 april stond de viering van het eerste lustrum van Buurtgezinnen.nl: ‘Niet alleen het hart, ook de cijfers moeten kloppen’ op de planning. Vanwege corona niet doorgaan, dit was enorm spijtig! Graag waren zij persoonlijk met hun gasten, in het bijzijn van Koningin Máxima, in gesprek gegaan over de opbrengst van 5 jaar Buurtgezinnen voor gezinnen en gemeenten.

Een herkansing van deze lustrum-bijeenkomst zit er voorlopig niet in, vandaar dit gecomprimeerde online alternatief. De filmcrew van Vanselfie ging corona-proof op bezoek bij alle sprekers. Onderzoeker Elize Lam presenteert de belangrijkste bevindingen van haar onderzoek en vier wethouders vertellen wat Buurtgezinnen in hun gemeenten oplevert. Er wordt afgesloten met een felicitatie van de Koningin.

Lustrumviering Buurtgezinnen.nl

Resultaten effectonderzoek

 

Onze betrokkenheid

Eleven Floawers Foundation levert een financiële bijdrage aan een onderzoek door het lectoraat Informele Netwerken en Laatmoderniteit van de Christelijke Hogeschool Ede naar de (financiële) opbrengst van koppeling van vraag- en steungezinnen door Buurtgezinnen.nl.

Meer weten?

Harriët Gijsbertsen

Programma Manager

Meer weten?